-->

Aura Slim Icy Cool Gel Lotion


AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL

PACKAGING  YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN

GUANRATEED ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA


Harga Sebotol 200ml hanya RM75 (sm) ; RM80 (ss) tmsk postage uolls...
Jimat kan ??




♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA 

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

♥ Apo eii thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap lebih banyak oksigen. bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak? mestilah xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2 dah. bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!




FUNGSI UTAMA :
  • Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
  • Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
  • Menurunkan berat badan
  • Membekalkan oksigen kepada kulit 
  • Mengurangkan selulit
  • Membantu masalah rekahan di tumit kaki
  • Mengempiskan perut+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
  • Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
  • Mengurangkan stretch mark
  • Tidak melekit & lebih selesa
  • Menghilangkan sel-sel kulit mati
  • Kesegaran terasa pada setiap sapuan
  • Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
  • Membentuk tubuh badan ideal
  • Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
  • Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
  • Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
  • Efektif untuk mereka yang dalam pantang
Wahhhhhhhhhhhhh !!!

Banyaknye Free gift unt Combo nih...

Hah !!!
nak kurus cepat mai amik hat nih heheh... combo baikkkkkk punya with all the free gift uolls....


Combo kat atas nih hanya RM225 (SM) ; RM235 (SS) with..............
  • FREE 4 Pcs White Mask
  • FREE 4 Pcs Gold Slimming Patch
  • FREE 1 Pcs Eyeliner Pencil
  • FREE Sauna Belt 
Best kan ???????
Tapi kan ...............
Ini terhad unt 100 Pembeli Pertama ok....
nak semua ni laju2 la Order heheh

Nak Order ??
Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 012-375 2145 / Wechat (id : intan_beauty_centre) or email keintanbeautycentre@yahoo.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/intanbeautycentre) ye &Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)
Like Fanpage Intan Please

No comments:



INTAN BEAUTY CENTRE kini mempelawa kepada anda yang berminat/serius untuk menambah pendapatan untuk menjadi Agen Dropship kami..

Anda SERIOUS nak menjadi Agen Dropship kami..??
TAK perlukan modal.. TAK perlu simpan stok.. Kami yg uruskan penghantaran utk customer anda.. ^_^
Anda hanya perlu promote produk2 di FB/page/blog..

* Untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk.. Anda mampu menjana RM200-5000 sebulan jika anda rajin..

SEKIRANYA ANDA BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP DI INTAN BEAUTY CENTRE, SILA :

Emailkan kepada intanbeautycentre@yahoo.com
dengan tajuk : DROPSHIP
- Nama
- Alamat
- Phone
- Facebook

* NO sms / whatsapp yer, only by email..

Kepada semua Agen Dropship Intan Beauty Centre di ucapkan tahniah dan selamat maju jaya ♥♥

Terima kasih,Intan ^_~