-->

Mollys BB Doll Foundation



Nak bgtau ni.... Molly BB Doll Foundation sampai dah smlm.... Pada yang dah Order, Alhamdulillah smlm gak Intan dah antar.... Sape yang lom order, mai kaih Order laju2... mmg terbaik tau Molly nih...

Harga Molly nih murah aje... 1 bekas 10gm & harga hanya RM50 (sm) ; RM55 (ss) tmsk postage.... Murah kan ?? Bukan stakat murah & xde effect ye heheh ini mmg dah tbukti bkesan.... Intan nih baru aje try ahahah... nih pun lepas dah bedak2 unt semua customer ;)

ok nak tahu ape tu Molly.... Jum kita nengok bawah ;

Pengenalan Product : 

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.




Apa itu MOLLYS BB DOLL FOUNDATION ?
Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.



Sure anti akn ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??
Sblom btanya... Nih Intan kasi info siap2 ;)



Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation...
Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja... 
Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...
Tapi unt Mollys BB Doll Foundation plak bfungsi BB Cream iaitu unt Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit... Memang natural sangat....
Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!




Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
  • Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan tona warna kulit secara semulajadi dan kulit lesu atau gelap akan menjadi lebih bermaya. 
  • Membantu kulit mendapat kesan lembapan yang optimum. 
  • Memberikan pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat, liang pori, parut, garisan halus dan tona kulit yang tidak sekata.
  • Membantu mengecilkan liang pori dan memperbaiki keadaan kulit muka. 
  • Bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar atau radikal bebas.
  • Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
  • Tidak berminyak.
  • Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
  • Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
  • Anti rekahan.
  • Tidak perlu pakai bedak.
  • Menutup pori-pori terbuka.
  • Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
  • Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
  • Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
  • Tahan sehingga 12 jam.

Khasiat  MOLLYS BB DOLL FOUNDATION
  • Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber.
  • Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit iaitu SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko kanser kulit dengan memperbaiki sel kulit rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit, menghalang kerosakan kulit akibat cahaya matahari serta mencegah radikal bebas. 
  • Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata, melembutkan kontur mata, mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
  •  Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus. 
  • Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.


Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan





















Nak Order ??
Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 012-375 2145 / Wechat (id : intan_beauty_centre) or email ke intanbeautycentre@yahoo.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/intanbeautycentre) ye &Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)


Like Fanpage Intan Please

No comments:



INTAN BEAUTY CENTRE kini mempelawa kepada anda yang berminat/serius untuk menambah pendapatan untuk menjadi Agen Dropship kami..

Anda SERIOUS nak menjadi Agen Dropship kami..??
TAK perlukan modal.. TAK perlu simpan stok.. Kami yg uruskan penghantaran utk customer anda.. ^_^
Anda hanya perlu promote produk2 di FB/page/blog..

* Untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk.. Anda mampu menjana RM200-5000 sebulan jika anda rajin..

SEKIRANYA ANDA BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP DI INTAN BEAUTY CENTRE, SILA :

Emailkan kepada intanbeautycentre@yahoo.com
dengan tajuk : DROPSHIP
- Nama
- Alamat
- Phone
- Facebook

* NO sms / whatsapp yer, only by email..

Kepada semua Agen Dropship Intan Beauty Centre di ucapkan tahniah dan selamat maju jaya ♥♥

Terima kasih,Intan ^_~