intan beauty

Followers

Mollys BB Doll Foundation Terhebatttt !!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.... Rasanya xsampai lg seminggu Intan post pasal "Mollys BB Doll Foundation" nih tp email / sms / order / whatsapp bertalu2 tanyakan pasai product nih... Alhamdulillah...

Intan minta maaf ye sayang2 semua.... Mollys BB Doll OUT OF STOCK sekarang.... Stock akn sampai dlm masa 2minggu lg.... Untuk yang berminat & sanggup menunggu, boleh place order ye dengan menyatakan PRE-ORDER MOLLYS BB DOLL FOUNDATION pada bahagian list of order ....

Harga Mollys hanya RM55 (sm) ; RM59 (ss) tmasuk pos laju.... Unt pembelian secara borong / pengedar, boleh email intannasirr7883@yahoo.com .... Tapi kan.... Pada yang nak membeli secara Borong / Pengedar, Payment haruslah dilakukan terlebih dahulu ye... Bukan apa Stock yang sampai anti LIMITED sangat2 coz Intan hanya mencuba   


Jika berminat, boleh order sekarang, jangan lepaskan peluang, kerana produk terhebat dan sangat laris ini.

Jom tengok apa yang BESTTTTTTT pasal Mollys....




Apa itu MOLLYS BB DOLL FOUNDATION ?
Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Sure anti akn ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??
Sblom btanya... Nih Intan kasi info siap2 ;)

Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation...
Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja... 
Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...
Tapi unt Mollys BB Doll Foundation plak bfungsi BB Cream iaitu unt Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit... Memang natural sangat....
Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!





MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 

  • Tidak berminyak.
  • Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
  • Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
  • Anti rekahan.
  • Tidak perlu pakai bedak.
  • Menutup pori-pori terbuka.
  • Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
  • Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
  • Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
  • Tahan sehingga 12 jam.

Cara Penggunaan : 

Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan

Kat bawah nih Intan kasi Youtube sikit ye cara menggunakan ;)


Cantik kan Molly.... haaa ini la pengsas bg Mollys BB Doll Foundation nih...
mood : Jeles sat hahaha... tp serious mmg cantik sangat orgnya..... 
^_________^

Ok ramai yang bertanya Intan.... 
Molly nih ada Uv ke ????
Dia boleh Merawat jerawat ke ??
merawat jeragat ???
Merawat Parut ???
Then Molly nih dia anti aging ke???
ke dia sekadar bedak asas BIASA aje....???

OK jom kita tengok sama-sama apa Fungsi Molly ye ;)

Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
  • Tak perlu lagi pakai Pelembab / pelindung Matahari / Ubat Jerawat / Losyen penutup / Bedak Asas / Krim Pemutih / Anti Penuaan ....
  • Dapat menutup masalah kulit secara Lembut & Semulajadi... Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara Semulajadi agar kulit yg Lesu / Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar...
  • Membantu melembabkan kulit...
  • Dapat menutup jerawat , liang pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
  • Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit....
  • Bertindak sebagai UV yang dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit drpd Sinaran UV , Pencemaran udara atau Radikal Bebas...
  • Sesuai unt semua peringkat umur & semua jenis kulit....

Khasiat MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
  1. Meremajakan kulit dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupasan collagen serta mencegah & membaiki kulit menggeleber di wajah...
  2. Melindungi kulit dr sinaran UV kerana terdapatnya SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko cancer kulit... Ianya dapat membaiki sel-sel kulit mati / rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit & menghalang kulit dr radikal bebas / sinaran UV
  3. Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan dark circle / Lingkaran gelap bawah mata  , mengurangkan garis halus & kedutan di bahagian mata.
  4. Dapat menaikkan seri wajah dengan sekatakan tona kulit , mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat & parut jerawat.... Malah ianya akan menjadikan kulit lebih lembut & licin bak BABY ;)
  5. Memerikan kelembapan pada kulit sehingga kulit kembali sihat serta mengawal lebihan minyak di wajah...
Jadi apa uolls tunggu lagi.... Jom dapatkan sekarang... Mollys BB Doll Foundation bakal menggegarkan pasaran 2013... Harga jangan cakap la... Memang sangat - sangat - sangat berbaloi berbanding bedak asas lain yang hanya mampu menutup cela di wajah TETAPI tak dapat mewarat wajah...

Dengan menggunakan Molly, Semuanya hanya dlm 1 BEKAS sahaja... !!! 
Menarik kan ???!
Harus la....
Jum dptkan sekarang dr Intan yg merupakan STOKIS SAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION ....


Nak Tanye ?

hi! Welcome to Intan's Blogspot.
SMS / Whatsapp : +60123752145
My Lovely Pages Intan Beauty Centre
My Own Profile IntanNafsiah
Instagram : intan_radiglow
Blog : Intan Beauty Centre

No comments:

Join Our Team !

dropship kami


Kelebihan Dropship :
Tidak perlu modal Tidak perlu simpan stok Tidak perlu packing Tidak perlu keluar pos barang

Kaedah dropship :
1. Promosi produk kami di blog / facebook / email / group / iklan dsbnya
2. Semak stok dengan kami
3. Ambil payment dari customer
4. Submit order kepada saya (penting! maklumat dropship + maklumat customer)
5. Buat payment (harga agent) kepada saya
6. Saya akan pos kepada customer (nama pengirim adalah nama agent dropship)
7. Saya akan berikan tracking id kepada agent dropship utk follow up dgn customer

MUDAH KAN? ANDA TELAH MENDAPAT UNTUNG JUALAN RETAIL.

REBUT PELUANG KEEMASAN INI !!!

TIDAK PERLU MODAL !!!

ANDA BOLEH PROMOSIKAN PRODUCT SETELAH QUOTATION DI BERIKAN... SEMUA ORDER HANYA DI BUAT MELALUI EMAIL SAHAJA BUKAN SMS / WHATSAPP / WECHAT YE...

More Info : DROPSHIP