intan beauty

Followers

Testimoni Vitamin C 1000mg Pahang Pharma

Assalamualaikum...
Ini merupakan testimoni pengguna Vitamin C Pahang Pharma....








ambil Vitamin C bru 3 mggu lebey :) xpakai mekap2 bagai..juz bedak johnson baby ja...dlu siap ngn krim n compact powder... tu pn kusam..kalo time pnas, muka berminyak cam leh goreng ikan....tapi skrg, knfiden sket kot nk kuaq umah xpkai bedak pun :P [sila abaikn muka sy yg tembam yg selepas tu yerr]



week 1 : nampak x muka alia byk kan jerawat.minggu yg sgt stress dan kerja non-stop without rest.so hasil dia adalah muka yg jerawat.tadaaa ~

week 2 : without make up jgk.tapi jerawat da makin kurang and slow naek.tapi still nampak parut.hee :D
week 3 : seee,muka da kurang parut kannn.tapi pakai make up pon stil nampak kan parut walaupon da kurang.
week 4 (photo taken on 3.3.12) : supriseee ~tadaaa,gamba last week,dgn confidentnye da start pakai make up sb parut da x dah!bukan hanya alia yg puas hati,tapi jiran sanak saudara semua da tego.semua tunggu nak order bila gaji masuk :)


alhamdulillah....setiap masalah pasti ada penyelesaiannya...dulu wajah teruk sgt dengan jerawat batu...fida mulakan dgn ubat klinik yg doktor pakar bagi...kulit bertambah baik...sekarang fida dah totally stop mengambil ubat tu dan terus mengamalkan vitamin C....dan smpai sekarang kulit takda masalah lagi....jerawat di kepala dan badan juga makin berkurang...usaha mesti diteruskan....vitamin C bukan sahaja untuk kulit, malah untuk mata...dan juga penambah vitamin dlm badan kita supaya kekal sihat....terima kasih my sis in law....nak wajah berseri seperti memakai blusher? gunalah vitamin C setiap hari...insya-Allah, pasti berkesan...


Nak Tanye ?

hi! Welcome to Intan's Blogspot.
SMS / Whatsapp : +60123752145
My Lovely Pages Intan Beauty Centre
My Own Profile IntanNafsiah
Instagram : intan_radiglow
Blog : Intan Beauty Centre

No comments:

Join Our Team !

dropship kami


Kelebihan Dropship :
Tidak perlu modal Tidak perlu simpan stok Tidak perlu packing Tidak perlu keluar pos barang

Kaedah dropship :
1. Promosi produk kami di blog / facebook / email / group / iklan dsbnya
2. Semak stok dengan kami
3. Ambil payment dari customer
4. Submit order kepada saya (penting! maklumat dropship + maklumat customer)
5. Buat payment (harga agent) kepada saya
6. Saya akan pos kepada customer (nama pengirim adalah nama agent dropship)
7. Saya akan berikan tracking id kepada agent dropship utk follow up dgn customer

MUDAH KAN? ANDA TELAH MENDAPAT UNTUNG JUALAN RETAIL.

REBUT PELUANG KEEMASAN INI !!!

TIDAK PERLU MODAL !!!

ANDA BOLEH PROMOSIKAN PRODUCT SETELAH QUOTATION DI BERIKAN... SEMUA ORDER HANYA DI BUAT MELALUI EMAIL SAHAJA BUKAN SMS / WHATSAPP / WECHAT YE...

More Info : DROPSHIP