intan beauty

Followers

Testimoni Sabun Susu Beras





Sabun Susu Beras ......... 

KKM: NOT111203263k
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENRETIAN KESIHATAN MALAYSIA
net weight: 60gSize: 55mm x 55mm x25

HARGA TAWARAN :
3 Ketul : RM17
6 ketul : RM24
12 Ketul : RM30
(Free Postage unt Semenanjung)
(Tambahan RM5 unt Sabah / Sarawak)










TESTIMONI 1 
Saya telah mengguna sabun kecantikan susu beras dan setakat ni amat puas hati. Buih sabunnya yang halus dan lembut membuatkan kulit wajah jadi lebih licin dan tidak kusam. Ia dapat membuang sel kulit mati, kesan jerawat, mengecil pori muka dan mencerah kulit. Saya sangat berpuas hati


TESTIMONI 2 
Saya sungguh berpuas hati setelah menggunakan sabun kecantikan ini, kerana ia menghaluskan kulit muka saya , lebih licin , liang roma semakin kecil, muka terasa tegang saya mendapat keyakinan apabila berurusan dengan ramai orang. Anda patut mencubanya ...barulah mendapat tahu kebaikannya, lagi ianya menjimatkan"


TESTIMONI 3
Selama ini saya mempunyai masalah kulit wajah yang tidak bermaya, kusam dan berjeragat. Selepas 3 hari menggunakannya, wajah saya nampak bersinar dan berseri. Jeragat juga semakin hilang. Saya sangat gembira dengan keberkesanan SABUN SUSU BERAS. Suami dan keluarga saya pun sangat berpuas hati dan mengalami perubahan seperti yang saya alami.


 TESTIMONI 4
SABUN SUSU BERAS bagus kerana bila kita menggunakannya kulit kita tidak berminyak dan kulit kita juga menjadi tegang. Bekas hitam yang ada di muka juga beransur hilang.Yang paling bagus ialah kulit wajah bertambah halus.


 TESTIMONI 5
Setelah saya memakai SABUN SUSU BERAS ,kulit saya yang selalu kelihatan berminyak telah berkurangan.Bintik-bintik hitam di muka saya pun telah berkurangan. Saya suka sabun ini kerana keharumnya yang berbeza dengan sabun yang lain.Memang bagus lah!!

TESTIMONI 6
Setelah saya menggunkan SABUN SUSU BERAS , kulit saya menjadi tegang dan cerah.Sabun ini berkesan mengurangkan kesan kesan jeragat pada muka walaupun baru menggunakannya untuk beberapa hari. Kesannya amat ketara hingga sering ditegur oleh kawan-kawan.Kini saya yakin dengan produk ini dan akan terus menggunakannya.

TESTIMONI 7
Saya sudah berumur 54 tahan,wajah saya sudah ada tompok-tompok hitam.Setalah saya mencuba SABUN SUSU BERAS ,tompok-tompok hitam di wajah saya beransur hilang.Jadi saya pun mempromosikan sabun ini kepada kawan-kawan saya.

Sabun Susu Beras  ......... 



Nak Tanye ?

hi! Welcome to Intan's Blogspot.
SMS / Whatsapp : +60123752145
My Lovely Pages Intan Beauty Centre
My Own Profile IntanNafsiah
Instagram : intan_radiglow
Blog : Intan Beauty Centre

2 comments:

Anonymous said...

kenape sy gune sabun ni, dy menggelupas? mmg mcm tu ke?

My profile said...

@Anonymous sis pakai dah brapa lama? kekadang dia buang kulit mati di awal penggunaan sis... lepas 2week akn ok insyallah...

Join Our Team !

dropship kami


Kelebihan Dropship :
Tidak perlu modal Tidak perlu simpan stok Tidak perlu packing Tidak perlu keluar pos barang

Kaedah dropship :
1. Promosi produk kami di blog / facebook / email / group / iklan dsbnya
2. Semak stok dengan kami
3. Ambil payment dari customer
4. Submit order kepada saya (penting! maklumat dropship + maklumat customer)
5. Buat payment (harga agent) kepada saya
6. Saya akan pos kepada customer (nama pengirim adalah nama agent dropship)
7. Saya akan berikan tracking id kepada agent dropship utk follow up dgn customer

MUDAH KAN? ANDA TELAH MENDAPAT UNTUNG JUALAN RETAIL.

REBUT PELUANG KEEMASAN INI !!!

TIDAK PERLU MODAL !!!

ANDA BOLEH PROMOSIKAN PRODUCT SETELAH QUOTATION DI BERIKAN... SEMUA ORDER HANYA DI BUAT MELALUI EMAIL SAHAJA BUKAN SMS / WHATSAPP / WECHAT YE...

More Info : DROPSHIP