intan beauty

Followers

Pil Gemok (Vitamin B Complex ;)



Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product unt menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lg ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bg yg nak menggemukkan badan

Bagi yang naikkan berat badan... mmg Intan suggest sangat2 korang amik pil nih... Coz dah banyak customer Intan dah berjaya mendptkan berat bdn ideal... 

Intan jual murah2 je hehe... Sebotol unt kegunaan slama sbln... ada 3jenis pil dlm 1bottle & kena makan ketiga2 jenis skali makan....

Sebotol hanya RM60 (SM) ; RM65 (SS) tmasuk postage tau... Murah kan hehe.... Jum dptkan skarang ;)


Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

Cara Makan : 

  • Amalkan makan 3biji (ketiga2 jenis) sehari selepas makan..
  • Sebotol unt kegunaan sebulan...
Insyaallah berat badan akan naik 6-8kg sebulan.... Tak percaya... Jum nengok testimoni kat bawah nih... 


Nak tengok testimoni???
Click Sini "Pil Gemok"



Nak Tanye ?

hi! Welcome to Intan's Blogspot.
SMS / Whatsapp : +60123752145
My Lovely Pages Intan Beauty Centre
My Own Profile IntanNafsiah
Instagram : intan_radiglow
Blog : Intan Beauty Centre

9 comments:

uyadirun said...

Assalam,sy tertarik dan nak tahu mengenai product ni dgn lebih lanjut la.. ^_^


nie email sy uyadirun@yahoo.com

suejb said...

Nk gak

Nora Poli said...

Saya berminat..email saya lanz8381@gmail.com

My profile said...

@Nora Poli, sis, cmn sis makan Pil gemok ok ke? ada perubahan tak?

My profile said...

@uyadirun, salam sis... maaf intan tlepas pandang... sis boleh email intan sis... intannasirr7883@yahoo.com

Anonymous said...

Hi nak tnya klu masi myusukan bby blh amik tak ubat ni?

intan nasir said...

@Anonymous hai sis... kalau bfeed kurang digalakkan sis... baby dah umur brape sis?

zai izan said...

slm..mcmana nk order ye

intan nasir said...

wslm sis...
Stock available sis utn Pil Gemok...
harga sebotol hanya RM60 (sm) ; RM65 (ss) tmsk postage...
berminat sis boleh email ke intanbeautycentre@yahoo.com

Join Our Team !

dropship kami


Kelebihan Dropship :
Tidak perlu modal Tidak perlu simpan stok Tidak perlu packing Tidak perlu keluar pos barang

Kaedah dropship :
1. Promosi produk kami di blog / facebook / email / group / iklan dsbnya
2. Semak stok dengan kami
3. Ambil payment dari customer
4. Submit order kepada saya (penting! maklumat dropship + maklumat customer)
5. Buat payment (harga agent) kepada saya
6. Saya akan pos kepada customer (nama pengirim adalah nama agent dropship)
7. Saya akan berikan tracking id kepada agent dropship utk follow up dgn customer

MUDAH KAN? ANDA TELAH MENDAPAT UNTUNG JUALAN RETAIL.

REBUT PELUANG KEEMASAN INI !!!

TIDAK PERLU MODAL !!!

ANDA BOLEH PROMOSIKAN PRODUCT SETELAH QUOTATION DI BERIKAN... SEMUA ORDER HANYA DI BUAT MELALUI EMAIL SAHAJA BUKAN SMS / WHATSAPP / WECHAT YE...

More Info : DROPSHIP