-->

Pil Gemok (Vitamin B Complex ;)



Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product unt menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lg ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bg yg nak menggemukkan badan

Bagi yang naikkan berat badan... mmg Intan suggest sangat2 korang amik pil nih... Coz dah banyak customer Intan dah berjaya mendptkan berat bdn ideal... 

Intan jual murah2 je hehe... Sebotol unt kegunaan slama sbln... ada 3jenis pil dlm 1bottle & kena makan ketiga2 jenis skali makan....

Sebotol hanya RM60 (SM) ; RM65 (SS) tmasuk postage tau... Murah kan hehe.... Jum dptkan skarang ;)


Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

Cara Makan : 

  • Amalkan makan 3biji (ketiga2 jenis) sehari selepas makan..
  • Sebotol unt kegunaan sebulan...
Insyaallah berat badan akan naik 6-8kg sebulan.... Tak percaya... Jum nengok testimoni kat bawah nih... 


Nak tengok testimoni???
Click Sini "Pil Gemok"

Like Fanpage Intan Please

9 comments:

uyadirun said...

Assalam,sy tertarik dan nak tahu mengenai product ni dgn lebih lanjut la.. ^_^


nie email sy uyadirun@yahoo.com

suejb said...

Nk gak

Nora Poli said...

Saya berminat..email saya lanz8381@gmail.com

My profile said...

@Nora Poli, sis, cmn sis makan Pil gemok ok ke? ada perubahan tak?

My profile said...

@uyadirun, salam sis... maaf intan tlepas pandang... sis boleh email intan sis... intannasirr7883@yahoo.com

Anonymous said...

Hi nak tnya klu masi myusukan bby blh amik tak ubat ni?

intan nasir said...

@Anonymous hai sis... kalau bfeed kurang digalakkan sis... baby dah umur brape sis?

zai izan said...

slm..mcmana nk order ye

intan nasir said...

wslm sis...
Stock available sis utn Pil Gemok...
harga sebotol hanya RM60 (sm) ; RM65 (ss) tmsk postage...
berminat sis boleh email ke intanbeautycentre@yahoo.com



INTAN BEAUTY CENTRE kini mempelawa kepada anda yang berminat/serius untuk menambah pendapatan untuk menjadi Agen Dropship kami..

Anda SERIOUS nak menjadi Agen Dropship kami..??
TAK perlukan modal.. TAK perlu simpan stok.. Kami yg uruskan penghantaran utk customer anda.. ^_^
Anda hanya perlu promote produk2 di FB/page/blog..

* Untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk.. Anda mampu menjana RM200-5000 sebulan jika anda rajin..

SEKIRANYA ANDA BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP DI INTAN BEAUTY CENTRE, SILA :

Emailkan kepada intanbeautycentre@yahoo.com
dengan tajuk : DROPSHIP
- Nama
- Alamat
- Phone
- Facebook

* NO sms / whatsapp yer, only by email..

Kepada semua Agen Dropship Intan Beauty Centre di ucapkan tahniah dan selamat maju jaya ♥♥

Terima kasih,Intan ^_~